Aanmelden voor de tour

Programma 2018

Komt u ook naar de 26e editie van de Racident Oldtimer tour op 24 juni 2018 in Zwolle?

We zien u graag tussen 09.30 en 11.00 uur verschijnen aan de inschrijftafel voor uw definitieve inschrijving en een door ons aangeboden kop koffie. Vanaf 11.00 uur willen we langzaamaan starten en de eerste auto's weg laten rijden.

De inschrijving is wederom in het WIJNHUIS aan het Grote Kerkplein!

U kunt uw voertuig 's morgens vanaf 09.30 uur direct opstellen in de Diezerstraat (inrijden vanaf Pletterstraat/Kerkstraat) voor het concours d'elegance. Onze vrijwilligers ter plaatse zullen u aanwijzingen geven waar en hoe de wagen geparkeerd kan worden. Deelnemers die via hun navigatie naar Zwolle komen, kunnen als beste het adres "Diezerstraat 121" ingeven! Zodra u de Diezerpoortenbrug overgereden bent, mag u zonder problemen het voetgangersgebied recht tegenover de brug inrijden (dus tussen de kapper en ijssalon "Salute"de promenade oprijden).

Nadat de wagen staat, kunt u zich inschrijven bij "Het Wijnhuis" aan het Grote Kerkplein (schuin tegenover het Stadhuis en aan de andere kant van de Michaelskerk).

UPDATE PROGRAMMA

Op de lunch-locatie kunt u genieten van een heerlijk buffet. Voor 7,50 EUR krijgt u koffie/thee/sapjes, broodjes met divers beleg, vers fruit en een warme snack. Als u bij de inschrijving laat weten of u mee luncht, geven wij dit door aan de locatie en rekenen ze op u.

Aan het einde van de dag kunt u deelnemen aan het racidentoldtimer-buffet. Laat bij de inschrijving weten of u mee eet 's avonds (kosten 11,50 EUR p.p) en dan geven wij dat door.

We zien elkaar 24 juni!

 

Programma 2018